palko motors logo

Motorok – Modellek – Kategóriák

A2 motorok – Mit jelent ez?

Az A2 nemzetközi jogosítvány kategória. Ennek a jogosítványnak a birtokában maximum 35kW teljesítményű motort vezethetünk. Illetve a motor teljesítmény és saját tömeg aránya nem haladhatja meg a 0,2kW/kg-ot. Ebben a kategóriában találhatjuk az első országot kényelmesen átszelni képes motorokat, melyek akár két személlyel is tartósan képesek nagy tempóval haladni. Az A2 motorok optimális választást adnak azoknak, akik nem utcai versenymotorokat keresnek, és a szabályokat ésszerűen szeretnék használni. Teljesítményük a kezdő motorosoknak sem okoz váratlanul nagy meglepetést, cserébe kedvező fenntartási költségekkel bírnak. Az élmény, melyet adnak nem fogható semmi máshoz.
 

Milyen márkákat forgalmaz kereskedésünk?

Kereskedésünk Aprilia, Brixton, Benelli, F.B Mondial, Keeway, Moto Guzzi, Piaggio, Romet és Vespa motorkerékpárok márkakereskedéseként az említett márkák forgalmazását és szervizelését látja el. Azonban A2 motorok csak az Aprilia, Benelli, Brixton, Keeway, Piaggio és Vespa márkákból van jelenleg.

Benelli logo
keeway robogok
aprilia logo
piaggio
vespa sárvár

MILYEN A2 MOTOROKAT VÁSÁROLHAT NÁLUNK?

A2 ROBOGÓK

Aprilia SR GT 200

Az Aprilia SR GT 200 a sportos kalandor. Magas építésével kitűnik a városi forgatagból, és egyedi vagány megjelenést ad. TFT kijelző, Start-Stop rendszer, ABS és még sok extra vár ebben a robogóban.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Aprilia SR GT 200 robogó oldalát.
fb mondial imola 125 kék
keeway zahara 125 2022

Piaggio Beverly robogó

A Piaggio Beverly 300 és Beverly 400 nagytestű robogók az A2 motorok kategóriájának képviselői. Határozott, elegáns megjelenésükkel magabiztos résztvevők a közlekedésben. Kényelmük már a luxust idézi.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Piaggio Beverly robogó oldalát.

Piaggio MP3 – háromkerekű robogó

Az eredeti háromkerekű robogó, ami a legbiztonságosabb motorozás élményét adja. Tökéletesen ötvözi az autózás stabilitását és a motorozás élményeit. Mindezt a rengeteg extrával egy alapjában kényelmes és élvezetes utazást tartogat. 300-400-500 köbcenti? Válaszd ki a legjobbat!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Piaggio MP3 háromkerekű robogó oldalát.
fb mondial imola 125 kék
keeway-e-zi-city-2-ms

Vespa GTS 300

A Vespa GTS 300 a tradíciókról az eleganciáról, luxusról és státuszról szól. Ki ne ismerne fel és társalogna veled, ha egy ilyen nagytestű Vespán lát téged?
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa GTS 300 oldalát.

Vespa GTS Super 300

A Vespa GTS Super 300 a nagytestű Vespa, amire mindig számíthatsz! Vidd el egy körre, jelenj meg stílusosan. Rá mindig számíthatsz, pláne ha van A2 motor jogosítványod!
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa GTS Super 300 robogó oldalát.
keeway vieste 125
keeway-e-zi-city-2-ms

Vespa Sei Giorni 300

A Vespa Sei Giorni 300 a tradíciókról, versenyzésről és a döbbenetről szól. Még egy Vespával is lehet versenyeket nyerni. Ezért is született meg ez a mély gyökerekkel rendelkező modell a Vespa palettáján.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Vespa Sei Giorni 300 oldalát.

Keeway Vieste 300

A Keeway Vieste 300 robogó 2021 szeptemberében mutatkozott be Magyarországon. Fiatalos külsővel, digitális műszerfallal, LED projektoros fényszóróval, kulcsnélküli indítással, USB porttal, markolatfűtéssel felszerelve. Tökéletes társ a városi forgalomban, de egy kávéra is elmegy veled a főtérre.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Vieste 300 robogó oldalát.
keeway vieste 125

A2 NAKEDEK

MBP M502N

Az MBP M502N prémium jegyekkel megtűzdelt A2-es naked motor. Robbanékony és lendületes, amit minden úton élvezhetsz. Rendeld meg, és vidd magaddal az MBP M502N-et, álmaid nakedjét. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a MBP M502N naked oldalát.
MBP M502N

A2 CRUISEREK

Benelli 502 C

A Benelli 502 Cruiser a tökéletes összeszereléséről, és stílusos megjelenéséről ismert. Igazi látványosság az utakon. Ha leugranál egy kávéra, vagy elgurulnál a Balatonhoz számítanod kell a rajongóira. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli 502C oldalát.
Benelli 502C A2 motor
keeway v302c srv 300

Keeway V302C

A Keeway V302C a legfrissebb A2-es V2 motorral szerelt bobber a Keewaynél. Akár egy neves márka testvérének is nevezhetnénk. Kidolgozottsága, részletessége és hasonlósága szembetűnő.  
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway V302C oldalát.

A2-ES KLASSZIKUSOK

Brixton Cromwell 250

Aki egy kis retro-ra vágyik modern technikával felöltöztetve, annak a Brixton Cromwell 250 egy tökéletes A2 motor lehet. ABS fékrendszerrel szerelt, LED fényszóróval ellátott, digitális műszerfalú motor.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Brixton Cromwell 250 oldalát.
brixton cromwell 250 A2 motorok
Brixton Felsberg 250 A2 motor

Brixton Felsberg 250

A Brixton Felsberg 250 a neo-retro stílus képviselője az A2 motorok között. Formája a 70-es éveket idézi, de a benne rejlő modern technika a mai előírásokat is könnyedén teljesíti. 250 ccm motor, ABS, LED fényszórő, LCD kijelző, USB töltő alapfelszereltség.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Brixton Felsberg 250 oldalát.

Benelli Imperiale 400

A Benelli Imperiale 400-at a régi idők ihlették. Bőr üléssel, fém alkatrészekkel és krómozással készül. Azonban a mai technika sem marad ki belőle. ABS, tárcsafék, injektor, LED már az új időket mutatja.  
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli Imperiale 400 oldalát.
Benelli Imperiale 400

A2 TÚRAENDÚRÓK

Benelli TRK 251 fehér

Benelli TRK 251

A Benelli TRK 251 a márka A2 motorok közötti belépőmodellje. Azonban pehelysúlya és teljesítménye város körüli bajnokká teszi. Érdekes lehet emiatt azoknak, akik viszonylag rövid távokat gyorsan és lendületesen szeretnének megtenni.  
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli TRK 251 oldalát.

Benelli TRK 502 és Benelli TRK 502 X

A Benelli TRK 502 és TRK 502X a márka húzónevei. Sikerüket a tökéletesen kihasznált A2 kategóriának, karakán felépítésének és kedvező árának köszönheti. Tökéletes pár lehet két személyes túrázáshoz bármikor. Sikerét az Európa-szerte kimagasló eladási számai is bizonyítják.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli TRK 502 és Benelli TRK 502 X oldalát.
Benelli TRK 502X A2 motorok

A2 SCRAMBLEREK

Benelli Leoncino 250

A Benelli Leoncino 250 a belépő az A2 scramblerek világába. Egyedi megjelenésű kiválóan kezelhető motor, melyet megcsodálnak az utcákon. Vigye el ezt a gyönyörűséget, ha belekóstolna a scramblerek világába. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli Leoncino 250 oldalát.
benelli leoncino 250
Benelli Leoncino 500 Trail A2 motor

Benelli Leoncino 500 és Benelli Leoncino 500 Trail

A Benelli Leoncino 500 és Leoncino 500 Trail az A2 kategórián beüll lovagolják meg a népszerű scrambler irányzatot. 35kW teljesítménnyel lendületes motorozást képzelhetünk el. Ezzel a motorral számos beszélgetést lehet kezdeni.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli Leoncino 500 és Benelli Leoncino 500 Trail oldalát.

Ha bármelyik modellel kapcsolatban kérdést tennél fel, keress bennünket személyesen, telefonon vagy chaten. Amennyiben nem tudod, melyik motor lenne számodra az igazi, keress minket és segítünk a választásban.  

A2 CAFÉ RACEREK

Benelli Leoncino 500 Trail A2 motor

Brixton Crossfire 500 és Brixton Crossfire 500X

A Brixton Crossfire 500 és Crossfire 500 X a Brixton család cafe racerei. Felesleg mentes motorok, ízig-vérig kihegyezve a 35kW-os korlátra. Ezekkel tényleg te lehetsz az első aki a kávét kapja. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Brixton Crossfire 500 és Brixton Crossfire 500X oldalát.

Ha bármelyik modellel kapcsolatban kérdést tennél fel, keress bennünket személyesen, telefonon vagy chaten. Amennyiben nem tudod, melyik motor lenne számodra az igazi, keress minket és segítünk a választásban.  

Kérdése van? Szeretne egyet vásárolni?

Töltse ki az alábbi rövid űrlapot és munkatársunk rövid időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot.

Motorok jogosítvány kategóriák szerint: AM, A1, A2, A. 

Forgalmazott márkáink: Aprilia, Benelli, Brixton, FB Mondial, Keeway, Moto Guzzi, Piaggio, Romet, Vespa

Miért érdemes új motor vásárlása mellett dönteni? Ha érdekel, nézd meg a használt piacról szóló cikkünket!

Nézd meg az összes robogónk itt: Robogóink és elektromos robogóink

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és vigyél haza egy új motort!

Nem tudod, hogyan juthatsz el hozzánk? Itt találod az útvonalakat.