Új motorok Sárváron

Csak egy új motor lehet új

Ha új motort szeretnél a garázsba, mindenképpen tekintsd meg új motor kínálatunk! Több, mint 40 motorból válogathatsz nálunk, kezdve a legkisebb elektromos robogóktól az AM, A1, A2 kategóriákon végighaladva egészen a legnagyobb A-s motorokig. Hangsúlyozandó, hogy kereskedésünkben új motorokat találsz, nem újnak mondott, levedlett, karcos és bajos pénztemetőket. Ha motorozni szeretnél, de még nem tudod, hol kezdd el, nálunk megtalálhatod a következő motorod. Széles választékkal rendelkezünk, ami megengedi neked azt a kényelmet, hogy számos üléspróbát vehess, mielőtt kiválasztod a nagy Ő-t. Ez azért is fontos, mivel gyakran előfordul, hogy bármennyire is tetszik egy motor a képeken, sajnos nem vagyunk hozzá elég magasak vagy éppen túl magasak vagyunk hozzá. Mivel nem egy kiló kenyér vásárlásáról döntünk, amikor a motor választásáról beszélünk, ezért érdemes a lehető legjobban megismerni a kiszemeltet és nem egy katalógusrendelést leadni.
Az alábbiakban megtaláljátok a nálunk elérhető új motorokat.

Ha még nem tudod, hogy új motor vagy használt motor mellett döntenél, érdemes elolvasnod ezt az oldalunkat!

Benelli logo
keeway robogok
keeway robogok
fb mondial logo

MILYEN ÚJ SEGÉDMOTOROKAT VÁSÁROLHATTOK NÁLUNK?

A motorizált közlekedés egyik legegyszerűbb, ezáltal leggazdaságosabban fenntartható változata a segédmotoros kerékpár. Ezek olyan két-három kerekű járművek, melyek maximum 45km/h sebességre képesek, maximum 50 köbcentiméter lökettérfogatú motor hajtja őket, teljesítményük pedig nem haladja meg a 4000W-ot. Mivel ezek a motorok nem minősülnek gépjárműnek, nem kell rendszámoztatni, illetve időszakos műszaki vizsgára sem kell az ilyen kismotorokat vinni. Az ilyen járművek vezetéséhez “AM” vagy “M” kategóriás jogosítvány megléte szükséges, melyet 14 éves kortól szerezhetünk meg. Gyakorlatban az “A” és “B” kategóriás jogosítvány bármelyikének birtokában vezethetők ezek a segédmotoros kerékpárok.

Keeway E-Zi Mini segédmotoros kerékpár

A Keeway E-Zi Mini a városi/kisvárosi közlekedés egyik úttörője. Könnyű építése, fordulékonysága könnyedén kezelhető kismotorrá teszik. Csendes, praktikus és felszerelhető első kosárral, hátsó tárolódobozzal. Elektromos robogó révén nem okoz gondot a tankolás sem. Akár 65 km hatótávra elegendő energiát tölthetünk akkumulátorába. Kulcs nélküli indítás, riasztó és USB töltő alapfelszereltség részét képzi.
 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway E-Zi Mini elektromos robogó oldalát.
keeway ezi mini elektromos robogo, kismotor

Keeway E-Zi City

A Keeway E-Zi City elektromos robogó a városi közlekedés kompromisszum mentes megoldása. Parkolj bárhol, haladj a forgalommal és közlekedj néhány forint/km áron. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Zahara E-Zi City elektromos robogó oldalát.
keeway-e-zi-city-2-ms

Keeway Blueshark R1 Pro 80

A Keeway Blueshark R1 Pro 80 elektromos robogó a városi közlekedés modern, stilusos robogója. 6 féle motormód, tárcsafék és 4,4kW-os motor A1 kategóriás motorként nem gond a főúton közlekedés sem. Parkolj bárhol, haladj a forgalommal és közlekedj néhány forint/km áron.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Blueshark R1 Pro 80 elektromos robogó oldalát.
keeway-e-zi-city-2-ms

Keeway E-Zi Duty elektromos robogó

A Keeway E-Zi Duty a városi/kisvárosi közlekedés igáslova. Praktikusság, könnyedség, mozgékonyság és olcsó üzemeltetés jellemzik ezt az elektromos robogót. Minden részében a használhatóságot helyezi középpontba, kezdve a könnyű súllyal, kesztyűtartóval és USB töltővel. A LED fényszórók és 90 km-es hatótáv mindig utazásra sarkall. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway E-Zi Duty elektromos robogó oldalát.
e-zi duty narancssárga

Keeway Blueshark R1 Lite 45

A Keeway Blueshark R1 Lite 45 elektromos robogó a városi közlekedés modern, stilusos robogója. 6 féle motormód, tárcsafék és 2kW-os motor, akár 110km-es hatótáv. Parkolj bárhol, haladj a forgalommal és közlekedj néhány forint/km áron.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Blueshark R1 Lite 45 elektromos robogó oldalát.
keeway-e-zi-city-2-ms

Keeway Blueshark R1 Pro 45 elektromos robogó

A Keeway Blueshark R1 Pro 45 a városi/kisvárosi közlekedés professzionális kétkerekű elektromos robogója. Praktikusság, könnyedség, mozgékonyság és olcsó üzemeltetés jellemzik ezt az elektromos robogót. Minden részében a használhatóságot helyezi középpontba, kezdve a könnyű súllyal, középmotorral,A LED fényszórók és 90 km-es hatótáv mindig utazásra sarkall, IPS HD érintőkijelzővel és Android alkalmazással igazi barátot találsz benne.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Blueshark R1 Pro 45 elektromos robogó oldalát.
e-zi duty narancssárga

Keeway Zahara 50 kismotor

A Keeway Zahara 50 egy igazi klasszikus formát követő robogó. Konzervatív megjelenése nem tévesztendő össze a benne rejlő technikával. A motorizáltsága maga mögött hagyta a rég múlt motorok problémáit, és korszerű, injektoros négyütemű benzinmotor gondoskodik a haladásról. 2 liter/100km alatti fogyasztása igazi fogyasztási bajnokká teszi az utakon. Alacsony lábtér és ülés alatti tároló pedig a könnyű felszállást és a praktikusságot hordozza magában.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Zahara 50 robogó oldalát.
keeway zahara 50 fehér

Keeway Hurricane 50

A Keeway Hurricane 50 robogó dinamikus kinézetével, pehelykönnyű súlyával egy igazi meglepetés élményt ad vezetőjének. LED menetfény, önindító, tárcsafék csak néhány dolog, ami miatt kategóriája egyik ár/érték bajnokává teszi. Munkába járáshoz, iskolába vagy a haverokhoz átmenni vele egy élmény.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Hurricane 50 robogó oldalát.
keeway hurricane 50 robogo, segédmotoros kerékpár

MILYEN A1-ES ÚJ MOTOROKAT VÁSÁROLHAT NÁLUNK?

Az A1 nemzetközi jogosítvány kategória. Ennek a jogosítványnak a birtokában maximum 125 köbcentiméteres és 11kW teljesítményű motort vezethetünk. Illetve a motor teljesítmény és saját tömeg aránya nem haladhatja meg a 0,1kW/kg-ot. A 125 köbcentis motorok fontos és különleges kategóriát töltenek be a szívünkben. Az első kategória, amely “nagy” jelzővel van illetve. Nagyságuk mellett kis méretük és könnyedségük tökéletes városi partnerré teszi őket. Elég kicsik ahhoz, hogy a városi forgalomban könnyen manőverezzünk velük, és elég erősek ahhoz, hogy mindezt dinamikusan tehessük. A fenntartási költségük szinte gombokban mérhető. Az élmény, melyet adnak nem fogható semmi máshoz.

Benelli Leoncino 125

A Benelli Leoncino 125 a márka legújabb scrambler-e, amivel a nagy-sikerű Leoncino család az A1-es kategóriás új motorok tagja lett. Formavilága és könnyedsége már a legfiatalabbak között is sikert arat. Igazi fall-in-love motor, ami elsőre hozzád idomul és dorombol akár egy kisoroszlán.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli Leoncino 125 oldalát.
Benelli BN 125 A1 motor

Keeway RKF 125

Olasz tervezés, piacvezető, 125 köbcentis modell Európa számos országában. LED fényszóró, fordított teleszkópvillák, fiatalos megjelenés a naked stílus egyik ikonjává emelik. Injektoros motorja pedig alacsony fogyasztásával nyűgözi le a felhasználót. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway RKF 125 oldalát.
Keeway RKF 125 A1 motor

Benelli BN 125

A Benelli BN 125 a márka egyik belépő modellje. Igazi fall-in-love megjelenésű 125 köbcentis , A1 motor. LED fényszóró, LCD kijelző, és CBS fékrendszer társul az elektronikus befecskendezési rendszerrel szerelt motorhoz. Dinamikus megjelenés, nakedre jellemző térhálós csőváz.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli BN 125 oldalát.
Benelli BN 125 A1 motor

Benelli TNT 125

A Benelli Tornado Naked T 125 a márka kiskerekű A1 motorkerékpárja. Igazi stunt motort is készíthetnek belőle a legelhivatottabbak. Rendkívül rövid tengelytáv, alacsony üléspozíció egy 125 köbcentis motorhoz. Fordulékonysága világbajnok. CBS fékrendszer és LED lámpái pedig a biztonságos közlekedést szolgálják.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli TNT 125 oldalát.
Benelli TNT 125

F.B Mondial SMX 125 Enduro

Olasz tervezés, maximális 125-ös teljesítmény és hatalmas rugóút, amivel a legkeményebb terep is élvezetes gyerekjáték lesz. Ha igazán szereted a terepet, ez lesz a te 125-ös endurod, ami az A1 motorok csúcsát képviseli teljesítményben.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a FB Mondial SMX 125 Enduro oldalát.
fb mondial smx 125 enduro kék

FB Mondial SMX 125 Motard

Városi supermoto, ami kényelmes üléshelyzetével, erős motorjával és agilis mozgásával kiváló új motorod lehet. A kátyúkat is elfelejtheted. A hosszú rugóúttal minden kisimul.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a FB Mondial SMX 125 Motard oldalát.
fb mondial smx 125 motard piros uj motor

Keeway K-Light 125

A Keeway K-Light 125 Cruiser a tökéletes összeszereléséről, és stílusos megjelenéséről ismert. Ha leugranál egy kávéra, vagy fagyizni támad kedved, rá biztosan számíthatsz és a rajongókra is. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway K-Light 125 oldalát.
Keeway K-Light 125 A1 motor

Keeway Superlight 125

A Keeway Superlight 125 ízig vérig chopper az A1 motorok között. Kétféle verzióban mindenki megtalálja a számára megfelelőbbet. A teljesen felszerelt Standard és a nyers Limited egyszerre megszólítja a fiatalabb és idősebb generációkat is.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Superlight 125 Standard és Keeway Superlight 125 Limited oldalát.
Keeway Superlight 125 Standard

Keeway V-Cruise 125

A Keeway V-Cruise 125 bobber a márka legfrissebb 125-öse, egyben az egyetlen V2-es blokkal szerelt motorja. Folyadékhűtés, magas teljesitmény, kiváló menettulajdonságok jellemzik.  
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway V-Cruise 125 oldalát.
keeway v-cruise 125

F.B Mondial HPS 125

Új dizájn, klasszikus stílus, mely a fiatal hipszterek café racere is egyben. Miért is választana mást, ha ezt a különleges és egyedülálló formát keresi már rég-óta. 15 lóerő, mellyel kimaxolja az A1-es új motorok kategóriáját.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg az FB Mondial HPS 125 oldalát.
brixton cromwell 125

F.B Mondial Flat Track 125

Klasszikus, stílusos motor, mely egyenesen a versenypályáról szabadult. Az F.B Mondialra jellemző kidolgozottság és minőség, mely nem hagy kivetni valót maga után.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a FB Mondial Flat Track 125 oldalát.
fb mondial flat track 125 sárga

F.B Mondial Sport Classic 125

Sportmotoros stílus, klasszikus forma, és mindez a legmodernebb technikával. Egyike a legerősebb 125 köbcentis motornak, mely az A1-es új motorok kategóriájának felső határán dolgozik. Történelme pedig egészen 1948-ig nyúlik vissza, ami különösen szerethetővé teszi ezt a sportmotort.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg az FB Mondial Sport Classic 125 oldalát.
fb mondial sport classic 125 piros

Brixton Felsberg 125

A Brixton Felsberg 125 a neo-retro stílus képviselője az A1-es új motorok között. Formája a 70-es éveket idézi, de a benne rejlő modern technika a mai előírásokat is könnyedén teljesíti. 125 ccm motor, ABS, LED fényszórő, LCD kijelző, USB töltő alapfelszereltség.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Brixton Felsberg 125 oldalát.
Brixton Felsberg 125 köbcentis motor

Brixton Cromwell 125

Aki egy kis retro-ra vágyik modern technikával felöltöztetve, annak a Brixton Cromwell 125 egy tökéletes A1-es új motor lehet. CBS vagy ABS fékrendszerrel szerelt, LED fényszóróval ellátott, digitális műszerfalú motor.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Brixton Cromwell 125 oldalát.
brixton cromwell 125

Brixton Sunray 125

A Brixton Sunray 125 a cafe racerek képviselője. Lapos ülés, alacsony kormány, a feleslegektől mentes megjelenés. Mindezt azért, hogy a következő kávéházig te érhess el a leggyorsabban. ABS, LED fényszórő, LCD kijelző, USB töltő alapfelszereltség ennél is.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Brixton Sunray 125 oldalát.
Brixton Sunray 125 ccm motor

Brixton Rayburn 125

A Brixton Rayburn 125 egy 50-es évekbeli bobber. Rugós üléssel, bőr oldaltáskával le sem tagadhatja hogy milyen stílust képvisel. Azonban ez csak a látszat, hiszen minden mai követelmény számára gyerekjáték.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Brixton Rayburn 125 oldalát.
Brixton rayburn 125 ccm motor

F.B Mondial Imola 125

Egy robogó, melyet már a neve is izgalmassá tesz, hiszen a híres imolai versenypályáról neveztek el. LED fényszórók, kényelmes ülések és arany felnik teszik egyedivé. A1-es új motorok között garantáltan az egyik legfürgébb turbó-léghűtéses robogó a piacon.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a FB Mondial Imola 125 robogó oldalát.
fb mondial imola 125 kék

Keeway Vieste 125

A Keeway Vieste 125 robogó 2021 szeptemberében mutatkozott be Magyarországon. Fiatalos külsővel, digitális műszerfallal, LED projektoros fényszóróval, kulcsnélküli indítással, USB porttal felszerelve. Tökéletes társ a városi forgalomban, de egy kávéra is elmegy veled a főtérre.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Vieste 125 robogó oldalát.
keeway vieste 125

Keeway Blueshark R1 Lite 80

A Keeway Blueshark R1 Lite 80 elektromos robogó a városi közlekedés modern, stilusos robogója. 6 féle motormód, tárcsafék és 4,4kW-os motor, akár 110km-es hatótáv. Parkolj bárhol, haladj a forgalommal és közlekedj néhány forint/km áron.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Blueshark R1 Lite 80 elektromos robogó oldalát.
keeway-e-zi-city-2-ms

Keeway Blueshark R1 Pro 80

A Keeway Blueshark R1 Pro 80 elektromos robogó a városi közlekedés modern, stilusos robogója. 6 féle motormód, tárcsafék és 4,4kW-os motor A1 kategóriás motorként nem gond a főúton közlekedés sem. Parkolj bárhol, haladj a forgalommal és közlekedj néhány forint/km áron.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Blueshark R1 Pro 80 elektromos robogó oldalát.
keeway-e-zi-city-2-ms

Ha bármelyik modellel kapcsolatban kérdést tennél fel, keress bennünket személyesen, telefonon vagy chaten. Amennyiben nem tudod, melyik új motor lenne számodra az igazi, keress minket és segítünk a választásban. Nem az A1 motorok között keresed az igazit? Nézz körül a többi kategóriában is!

MILYEN A2-ES ÚJ MOTOROKAT VÁSÁROLHAT NÁLUNK?

Az A2 nemzetközi jogosítvány kategória. Ennek a jogosítványnak a birtokában maximum 35kW teljesítményű motort vezethetünk. Illetve a motor teljesítmény és saját tömeg aránya nem haladhatja meg a 0,2kW/kg-ot. Ebben a kategóriában találhatjuk az első országot kényelmesen átszelni képes motorokat, melyek akár két személlyel is tartósan képesek nagy tempóval haladni. Az A2 motorok optimális választást adnak azoknak, akik nem utcai versenymotorokat keresnek, és a szabályokat ésszerűen szeretnék használni. Teljesítményük a kezdő motorosoknak sem okoz váratlanul nagy meglepetést, cserébe kedvező fenntartási költségekkel bírnak. Az élmény, melyet adnak nem fogható semmi máshoz.

Keeway Vieste 300

A Keeway Vieste 300 robogó 2021 szeptemberében mutatkozott be Magyarországon. Fiatalos külsővel, digitális műszerfallal, LED projektoros fényszóróval, kulcsnélküli indítással, USB porttal, markolatfűtéssel felszerelve. Tökéletes társ a városi forgalomban, de egy kávéra is elmegy veled a főtérre.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway Vieste 300 robogó oldalát.
keeway vieste 125

MBP M502N

Az MBP M502N prémium jegyekkel megtűzdelt A2-es naked motor. Robbanékony és lendületes, amit minden úton élvezhetsz. Rendeld meg, és vidd magaddal az MBP M502N-et, álmaid nakedjét. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a MBP M502N naked oldalát.
mbp m502n naked motor

Benelli 502 C

A Benelli 502 Cruiser a tökéletes összeszereléséről, és stílusos megjelenéséről ismert. Igazi látványosság az utakon. Ha leugranál egy kávéra, vagy elgurulnál a Balatonhoz számítanod kell a rajongóira. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli 502C oldalát.
Benelli 502C A2 motor

Brixton Cromwell 250

Aki egy kis retro-ra vágyik modern technikával felöltöztetve, annak a Brixton Cromwell 250 egy tökéletes A2-es új motor lehet. ABS fékrendszerrel szerelt, LED fényszóróval ellátott, digitális műszerfalú motor.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Brixton Cromwell 250 oldalát.
brixton cromwell 250 A2 motorok

Benelli Imperiale 400

A Benelli Imperiale 400-at a régi idők ihlették. Bőr üléssel, fém alkatrészekkel és krómozással készül. Azonban a mai technika sem marad ki belőle. ABS, tárcsafék, injektor, LED már az új időket mutatja.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli Imperiale 400 oldalát.
Benelli Imperiale 400

Keeway V302C

A Keeway V302C a legfrissebb A2-es V2 motorral szerelt bobber a Keewaynél. Akár egy neves márka testvérének is nevezhetnénk. Kidolgozottsága, részletessége és hasonlósága szembetűnő.  
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Keeway V302C oldalát.
keeway v-cruise 125

Benelli TRK 251

A Benelli TRK 251 a márka A2-es új motorok közötti belépőmodellje. Azonban pehelysúlya és teljesítménye város körüli bajnokká teszi. Érdekes lehet emiatt azoknak, akik viszonylag rövid távokat gyorsan és lendületesen szeretnének megtenni.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli TRK 251 oldalát.
Benelli TRK 251 fehér

Benelli TRK 502 és Benelli TRK 502 X

A Benelli TRK 502 és TRK 502X a márka húzónevei. Sikerüket a tökéletesen kihasznált A2 kategóriának, karakán felépítésének és kedvező árának köszönheti. Tökéletes pár lehet két személyes túrázáshoz bármikor. Sikerét az Európa-szerte kimagasló eladási számai is bizonyítják.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli TRK 502 és Benelli TRK 502 X oldalát.
Benelli TRK 502X A2 motorok

Benelli Leoncino 250

A Benelli Leoncino 250 a belépő az A2 scramblerek világába. Egyedi megjelenésű kiválóan kezelhető motor, melyet megcsodálnak az utcákon. Vigye el ezt a gyönyörűséget, ha belekóstolna a scramblerek világába.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli Leoncino 250 oldalát.
benelli leoncino 250

Benelli Leoncino 500 és Benelli Leoncino 500 Trail

A Benelli Leoncino 500 és Leoncino 500 Trail az A2 kategórián belül lovagolják meg a népszerű scrambler irányzatot. 35kW teljesítménnyel lendületes motorozást képzelhetünk el. Ezzel a motorral számos beszélgetést lehet kezdeni.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli Leoncino 500 és Benelli Leoncino 500 Trail oldalát.
Benelli Leoncino 500 Trail A2 motor

Brixton Crossfire 500 és Brixton Crossfire 500X

A Brixton Crossfire 500 és Crossfire 500 X a Brixton család cafe racerei. Felesleg mentes motorok, ízig-vérig kihegyezve a 35kW-os korlátra. Ezekkel tényleg te lehetsz az első aki a kávét kapja.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Brixton Crossfire 500 és Brixton Crossfire 500X oldalát.
Benelli Leoncino 500 Trail A2 motor

Ha bármelyik modellel kapcsolatban kérdést tennél fel, keress bennünket személyesen, telefonon vagy chaten. Amennyiben nem tudod, melyik új motor lenne számodra az igazi, keress minket és segítünk a választásban.  

MILYEN A-S ÚJ MOTOROKAT VÁSÁROLHAT NÁLUNK?

Az A nemzetközi jogosítvány kategória. Ennek a jogosítványnak a birtokában gyakorlatilag korlátozások nélkül, minden motorkerékpárt vezethetünk. Ebben a kategóriában az átlag használó igényeit messze meghaladó motorokat is találhatunk akár az ésszerűség határán túl is. Azonban a motorozás nem mindig a racionalitásról szól. Ezért is szeretjük a nagymotorokat, melyekkel bizonygathatjuk, hogy kik is a motorok királyai. Az élmény, melyet adnak nem fogható semmi máshoz.

Benelli 752S

A Benelli 752S egy igazi rosszfiú, mely rabul ejt már az első találkozáskor. Sosem gondolkozik, hogy merre menjetek, csak arra amerre te szeretnél, úgy ahogyan te akarod. Kiszolgál és elkápráztat hangjával, megjelenésével és teljesítményével.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli 752S oldalát.
benelli 752s A motorok nagymotorok

CFMOTO 650NK

A CFMOTO 650NK a márka naked képviselője. Kecses design, sportos megjelenés jellemzik. Felszereltsége pedig a  kategóriájában elvárható.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a CFMOTO 650NK oldalát.
cfmoto 650nk a motorok nagymotorok

Benelli Leoncino 800

A Benelli Leoncino 800 és Leoncino 800 Trail a gyáró legfrissebb nagykategóriás motorjai. Egyszerre sportos és ijesztő, amilyen egy scramblernek lenni kell. Soros kéthengeres blokkal, ami a legmenőbb lesz a városban. Ritkaságszámban mérik, ezért érdemes lecsapni a szabadon elérhető készletre! Érkezése 2022 áprilisában várható.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Benelli Leoncino 800 és a Benelli Leoncino 800 Trail oldalát.
benelli 752s A motorok nagymotorok

CFMOTO 650MT

A CFMOTO 650MT túraendúró nagyszerű úritársad lehet a hosszabb utakon is. 
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a CFMOTO 650MT oldalát.
cfmoto 650mt A motorok nagymotorok

Brixton Cromwell 1200

A Brixton Cromwell 1200 a Brixton legfrissebb és legnagyobb piacon lévő új motorja jelenleg. Klasszikus formája, soros 2 hengeres motorja igazi kuriózumként jelenik meg a mai piacon. 105 Nm-es forgatónyomatéka pedig bármilyen helyzetben gyorsulásra ösztönzi a gépet.
Ha kíváncsi a részletekre, tekintse meg a Brixton Cromwell 1200 oldalát.
brixton cromwell 1200 zöld

Ha bármelyik modellel kapcsolatban kérdést tennél fel, keress bennünket személyesen, telefonon vagy chaten. Amennyiben nem tudod, melyik új motor lenne számodra az igazi, keress minket és segítünk a választásban.  

Motorok jogosítvány kategóriák szerint: AM, A1, A2, A. 

Forgalmazott márkáink: Benelli, Brixton, CF Moto, FB Mondial, Keeway

Miért érdemes új motor vásárlása mellett dönteni? Ha érdekel, nézd meg a használt piacról szóló cikkünket!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, és vigyél haza egy új motort!

Nem tudod, hogyan juthatsz el hozzánk? Itt találod az útvonalakat.

FELIRATKOZÁS

15 + 5 =

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás